Salie grijs /Prairiebijvoet wierookkruid 

Prairiebijvoet - Grijze Salie (Artemisia tridentata). Element aarde - zwaartepunt lichaam.
Deze meerjarige bosplant ook wel 'Woestijnsalie' genoemd. Groeit in de woeste hoogten in het westen van de VS en geldt bij de Indianen als sterk medicijn tegen ziekmakende geesten en destructieve energieën. Helpt tegen negatieve gedachten en moedeloosheid. Verbindt moeder aarde met de grote geest.
 

Geschikt voor het branden op houtskool en op de speciale zeefwierookbranders die apart verkrijgbaar zijn. Op deze zeefbranders verloopt het verbrandingsproces wat langzamer dan op houtskool. Je kunt de wierook gemakkelijk mengen met andere soorten als je een wat grotere zeefbrander neemt. Ook leverbaar zijn een bijpassende tang om de houtskool veilig aan te steken, een tang om de wierookzeef aan te pakken, een stalen borsteltje om de wierookzeef te reinigen en een fazantenveer voor de geurverspreiding. Een losse wierookbrander-zeef van 125 mm past uitstekend op een olieverdamper als het bakje eraf gehaald wordt.

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 2,75
Aantal: Bestellen
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.