Klankbuizen, Klankstaven, Klanktherapie

Klankbuizen zijn gemaakt van een bijzondere aluminiumlegering van hoge kwaliteit, waardoor er een prachtige en lang doorklinkende toon ontstaat. Zorgvuldig afgestemd op de juiste frequenties, met een groot genezend effect.Deze klankstaven zijn opgehangen in stevig draad boven een basis van kwaliteitshout. De klankstaven zijn gemaakt van een bijzondere aluminiumlegering, die rijke, heldere en lang doorklinkende tonen voortbrengt. Deze worden toegepast bij healing, vanwege de bijzondere klanken in zuivere frequenties.
Klankstaven: De geluidstrillingen die deze klankstaven voortbrengen zijn rijk aan natuurlijke boventonen, die de genezende en harmoniserende uitwerking bevatten, en waardoor helderheid, concentratie en diepe ontspanning ontstaat.
Klankstaven of energy chimesworden gebruikt voor healing en ontspanning. De ongelooflijke resonantie helpt bij het richten van de aandacht tijdens de meditatie. Ook perfect voor Feng Shui energiewerk en bij het in balans brengen van de chakra?s.

De Stemvork is een uitstekend werktuig voor klankgenezing, om het energieveld of de chakra's in evenwicht te brengen of voor het zuiveren van kristallen. Het pakket bestaat uit een Ohm stemvork, een Activator om de stemvork op aan te slaan en een gebruiksaanwijzing (Engels). Stemvorken kunnen effectief worden ingezet om de energie in de juiste trilling te brengen; ze worden veelal gebruikt door therapeuten die met lichaamsenergie werken, bijvoorbeeld bij het in evenwicht brengen van de chakra's. De hoge frequentie van de stemvork werkt heel effectief om vastzittende energie weer te laten stromen, en om meer balans te brengen in de energiecentra - de chakra's - in het lichaam.

Klankschalen
Onze Tibetaanse klankschalen worden uit 7 verschillende metalen gemaakt, daardoor gaan ze zingen. Ze hebben veel boventonen. Deze klanken kunnen diepe gevoelens losmaken, helend werken op lichaam en geest en helpen bij meditatie. De volgende metalen moeten gebruikt worden: Goud, Zilver, Kwik, Koper, IJzer, Tin en Lood.

Ook verkopen wij klankschalen uit India. Deze zijn over het algemeen wat goedkoper dan de Tibetaanse schalen.

De klankschalen in deze webwinkel zijn voorbeelden. Alle soorten, maten en gewichten klankschalen kunnen bij ons besteld worden, varierend in gewicht van 300 tot 1600 gram (gewicht gaat steeds per 50 gram omhoog). Heb je interesse in een bepaald gewicht of type klankschaal, neem dan contact met ons op. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een interessante offerte en een indicatie van de levertijd (indien niet voorradig).

Bezig met laden...

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.