Lichaamsverzorging, - Wellness, Natuurlijke Gezondheid, Aleppo Producten, Haarverzorging, Bad en Douche, Gezondheid

Onze wellness producten zijn hoofdzakelijk van natuurlijke herkomst en dierproefvrij. De bakermat van natuurlijke wellness producten is India met Ayurvedische producten, Tibet en Nepal met producten die worden gemaakt volgens eeuwenoude overlevering, met natuurlijke ingrediënten en respect voor de natuur, en dan de Aleppo producten uit Syrie.Aleppo Olijfzepen voor Lichaamsverzorging
De meest natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten komen van Aleppo. Olijfolie is hier de basis van de meeste producten met uitstekende eigenschappen. 
De basische olijfoliezepen hebben een PH-waarde van 9-10. Olijfzeep is 100% plantaardig. Olijfolie verzorgingsproducten ondersteunen de zelfregulerende werking van de huid en daarmee het ademen van de huid.
Door het hoge aandeel olijfolie zijn de Aleppo zepen voor lichaamsreiniging en verzorging geschikt voor zowel de jonge huid, de rijpere huid en de gevoelige huid. Door de toegevoegde laurierolie werken de producten ook antibacterieel. Aleppo producten zijn zeer zuinig in het gebruik en houden de huid zacht en soepel.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.