Maansteen is een veldspaat met blauwachtige paarlemoer glans. Hij wordt vaak gebruikt bij moeite om zwanger te worden. De maansteen is een steen met een prachtige glans, die verandert met de stand van de maan. In India wordt hij de droomsteen genoemd en staat daar dan ook nog altijd in hoog aanzien. In de praktijk wordt hij veel gebruikt bij onvruchtbaarheid, als er sprake kan zijn van een gestoorde hormoonhuishouding door gespannenheid. Op die manier gebruikt is de maansteen van onschatbare waarde. De maansteen is in staat een hard gevoelsleven te verzachten, zodat we weer in contact komen met het innerlijke gevoel en van daaruit weer vanuit kern te leven in onze materiële wereld. Maansteen is tegen ontevredenheid of verbittering. Ook goed bij menstruatiestoornis en spijsverteringsproblemen of maagzuurklachten. De maansteen kan helpen bij problemen met de vruchtbaarheid!

Bovenstaande informatie is niet wetenschappelijk bewezen maar berust op ervaringen en resultaten van gebruikers en therapeuten. In geval van twijfel altijd een arts raadplegen.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 2,95 € 1,95
Aantal: Bestellen
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.