Oorkaarsen traditionall (2 stuks) met handleiding

Biosun oorkaarsen naturel, verpakking 2 stuks
Biosun oorkaarsen zijn vervaardigd van 100 % natuurlijke grondstoffen.
De zuivere katoen wordt gerold na gedrenkt te zijn in pure bijenwas en vermengd met een kruidenmengsel  volgens het origineel recept van de Hopi-indianen met o.m. honingextract, salie, kamille, hertshooi en anderen etherische extracten.
Alle Originele BIOSUN Oorkaarsen worden ook nu nog met liefdevolle zorgzame handenarbeid gemaakt. Volgens oud recept en met de beste, gecontroleerde grondstoffen.  Zonder enig compromis wordt er katoen gebruikt van de beste kwaliteit, d.w.z. geen bestrijdingsmiddelen op het veld en geen chemische behandeling bij de verwerking.
Oorkaarsen therapie
Oorkaarsen therapie is een heilzame therapie voor de oren. Het geeft dikwijls een spontane verbetering van het gehoor.
Het heeft een ontslakkende werking van de lymfestroom, waardoor de afvoer van stofwisselingsslakken verbetert wordt.
Het gebruik van oorkaarsen is recent verder onderzocht en heeft het product nog populairder gemaakt. Oorkaarsen hebben een puur fysieke functie. Een licht schoorsteeneffect, en de beweging van de vlam creëert een vibratie van lucht in de oorkaars, waardoor een massage effect ontstaat op de oordrum. Dit genereert een gevoel van warmte en balans van de oordruk, voorhoofd en sinussen.
De voordelen van het gebruik van oorkaarsen zijn al vele decennia bekend en geconfirmeerd door vele artsen en therapisten wereldwijd. Het fysieke effect na de behandeling met oorkaarsen als een bepaalde druk-en pijnbestrijdende sensatie, hoofdzakelijk in het oor en het voorhoofd. Behandeling veroorzaakt vaak spontaan een betere ademhaling en een verbeterd reukorgaan, ook als de neus geblokkeerd was voor de behandeling. Veel mensen hebben baat gevonden bij deze eeuwenoude ceremonie.
Wanneer oorkaarsen?
• Bij oorontsteking, of prop in het oor.
• Bij alle pijnen van het oor.
• Doofheid, gehoorzwakte.
• Bij ontsteking van neus en bijholten
• Voorhoofdsholteontsteking
• Activering van stofwisselings-en lymfefuncties in het hoofd
• Bij oorsuizingen
• Migraine
• Neusverkoudheid.
• Stress
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 9,95
Aantal: Bestellen
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.